Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben!

Minőségpolitika

A 77 Elektronika Műszeripari Kft. fő tevékenysége orvostechnikai eszközök fejlesztése, gyártása, forgalmazása és szervize a hazai és a nemzetközi piacon.

 

Vállalatunk fő célja, hogy az általunk tervezett és gyártott termékek, valamint az általunk nyújtott szolgáltatások a vevői igényeket kielégítve, kiváló minőségben és elfogadható áron rendelkezésre álljanak a hatályos törvényi követelmények maradéktalan betartása mellett.

 

Cégünk kiemelkedően fontosnak tekinti a környezet megóvását, a környezetszennyezés megelőzését és a környezettudatos erőforrás gazdálkodást, így mind a termékfejlesztés során, mind pedig a termékelőállítási és a hozzá kapcsolódó folyamatokban törekszünk a környezetre gyakorolt káros hatások minimalizálására. Annak érdekében, hogy ezen szempontok minden területen érvényesüljenek bevezettük és folyamatosan fejlesztjük az ISO 14001 környezetirányítási rendszert.

 

A minőséggel kapcsolatos célkitűzésink elérése érdekében bevezettük és folyamatosan fejlesszük az ISO 13485 és ISO 9001 szabványoknak megfelelő minőségirányítási rendszert, illetve alkalmazzuk az egyes országok specifikus elvárásait, amelyek közül kiemelkedő jelentőséggel bír az amerikai hatóság (Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hatóság, FDA) követelményeinek (21 CFR Part 820) történő megfelelés biztosítása.

 

Emellett fontosnak tartjuk a megfelelő infrastrukturális körülmények biztosítását és a biztonságos munkavégzést az összes munkavállalónk számára, így a vállalatnál külön apparátust hoztunk létre ennek folyamatos felügyelete és fejlesztése érdekében.

 

A minőség- és környezeti politikánk célkitűzéseinek megvalósítása szempontjából lényeges feladatnak tekintjük munkavállalóink folyamatos oktatását és továbbképzését.

 

Budapest, 2018. augusztus 31.

 

Zettwitz Sándor
Ügyvezető igazgató

Oszd meg ismerőseiddel

 • Betegtájékoztató kiadványok

  Ismerje meg a cukorbetegséghez kapcsolódó legkülönbözőbb edukációs kiadványainkat!

  Részletek

 • Viszonteladóknak

  Viszonteladói valamint egészségügyi intézményi megrendeléseket előzetes regisztrációt követően juttathatja el hozzánk.

  Regisztráció

 • Ügyfélszolgálat és szerviz

  Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi központi elérhetőségeinken.

  Részletek

footer pattern