Minőségpolitika

Minőség- és Környezeti politika

A 77 Elektronika Műszeripari Kft. fő tevékenysége orvostechnikai eszközök fejlesztése, gyártása, forgalmazása és szervize a hazai és a nemzetközi piacon.

 

Vállalatunk fő célja, hogy az általunk tervezett és gyártott termékek, valamint az általunk nyújtott szolgáltatások a vevői igényeket kielégítve, kiváló minőségben és elfogadható áron álljanak rendelkezésre a hatályos törvényi szabályozások maradéktalan betartása mellett.

 

A minőséggel kapcsolatos célkitűzésink elérése érdekében bevezettük, működtetjük és folyamatosan fejlesszük az ISO 13485 és ISO 9001 szabványoknak megfelelő minőségirányítási rendszert, illetve alkalmazzuk az egyes országok specifikus elvárásait, amelyek közül kiemelkedő jelentőséggel bír az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hatóság (FDA, CFR Title 21 Part 820) követelményeinek, illetve az Európai Unió vonatkozó rendeleteinek (2017/746 IVDR, illetve a 2017/745 MDR) történő megfelelés biztosítása.

 

Cégünk kiemelkedően fontosnak tekinti a környezet megóvását, a környezetszennyezés megelőzését és a környezettudatos erőforrás gazdálkodást, így mind a termékfejlesztés során, mind pedig a termékelőállítási és a hozzá kapcsolódó folyamatokban törekszünk a környezetre gyakorolt káros hatások minimalizálására. Annak érdekében, hogy ezen szempontok minden területen érvényesüljenek, bevezettük és folyamatosan fejlesztjük az ISO 14001 környezetirányítási rendszert.

 

Emellett fontosnak tartjuk a megfelelő infrastrukturális körülmények biztosítását és a biztonságos munkavégzést az összes munkavállalónk számára, így a vállalatnál külön apparátust hoztunk létre ennek folyamatos felügyelete és fejlesztése érdekében.

A minőség- és környezeti politikánk célkitűzéseinek megvalósítása szempontjából lényeges feladatnak tekintjük munkavállalóink folyamatos oktatását és továbbképzését.

 

Budapest, 2022.03.01.

      Zettwitz Gabriella                                                                       Zettwitz Sándor

Tulajdonos és Ügyvezető Igazgató                                                     Tulajdonos és Ügyvezető Igazgató

Oszd meg ismerőseiddel

 • Betegtájékoztató kiadványok

  Ismerje meg a cukorbetegséghez kapcsolódó legkülönbözőbb edukációs kiadványainkat!

  Részletek

 • Viszonteladóknak

  Viszonteladói megrendeléseket előzetes regisztrációt követően juttathatja el hozzánk.

  Regisztráció

 • Ügyfélszolgálat és szerviz

  Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi központi elérhetőségeinken.

  Részletek

footer pattern