Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben!

  Hétfő - csütörtök: 7:30 - 16:30

  Péntek: 7:30 - 14:00

Ügyfélszolgálat és szerviz

 

 

Szaküzletünk és szervizünk a járvány ideje alatt is folyamatosan, a szokásos nyitvatartási idő szerint üzemel.

Hétfő - csütörtök: 7.30 - 16.30
Péntek: 7.30 - 14.00

A szaküzletünkben és szervizünkben a továbbiakban is csak korlátozott létszámban - az ajánlott 1,5 m-es távolságot betartva - tartózkodhatnak az ügyfelek. Kérjük továbbá, hogy maszkkal takarják el arcukat és a fertőtlenítési előírásokat is tartsák be!

Szaküzletünk és szervizünk személyes felkeresése helyett kérjük, hogy lehetőség szerint vegyék igénybe a postai csomagküldést, illetve a webáruházunk szolgáltatásait.

A postai szolgáltatásunkról itt a weboldalunkon, vagy egyéb kérdésekben a 06 80/27 77 77-es zöld számon kaphat tájékoztatást.


Megértésüket köszönjük!Dcont Szervizünkbe postai úton is eljuttathatja készülékét.


Postai úton beküldött készülék esetén kérjük, a csomagban egyértelműen tüntessék fel a készülékkel kapcsolatos problémát, valamint a tulajdonos nevét, címét és telefonszámát, ahova a készüléket a beérkezéstől számított 24 órán belül GLS futárszolgálattal visszaküldjük.
A személyesen leadott készülékek javítási ideje maximum 2 óra.

A Dcont vércukormérő készülékeinkre 6 év garanciát vállalunk!

Kérjük, hogy a készülék mérési pontosságával kapcsolatos panasz esetén az alkalmazott, de még használatlan reagens csíkokat - legjobb, ha az egész dobozt - is elhozza magával. A szervizbe beérkező készülékek mindegyikét megtisztítjuk és a jelzett hiba kijavításán túl, teljeskörűen átvizsgáljuk. A szervizben minden általunk korábban forgalmazott és még forgalomban levő termék javítását elvégezzük. Munkatársaink készséggel segítenek a készülékek használatával kapcsolatos kérdésekben. A szervizben egyúttal megvásárolhatják a szükséges termékeket és azok tartozékait is.

A Dcont szervízben lehetőség van az általunk gyártott és forgalmazott Dcont vércukormérő készülékek, tesztcsíkok, valamint egyéb tartozékok megvásárlására.

Nyitvatartási időn kívül, a 77 Elektronika portáján adható le a készülék javításra, amely másnap (legközelebbi munkanap) 10 órától javítva/átvizsgálva átvehető a szervizben. Szükség esetén a javítás idejére cserekészüléket biztosítunk.

 

Online vitarendezési platform

 

Az Európai Bizottság az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformját a következő linken érheti el: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 • Betegtájékoztató kiadványok

  Ismerje meg a cukorbetegséghez kapcsolódó legkülönbözőbb edukációs kiadványainkat!

  Részletek

 • Viszonteladóknak

  Viszonteladói valamint egészségügyi intézményi megrendeléseket előzetes regisztrációt követően juttathatja el hozzánk.

  Regisztráció

 • Ügyfélszolgálat és szerviz

  Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi központi elérhetőségeinken.

  Részletek

footer pattern