Díjat nyert a 77 Elektronika

A 77 Elektronika nyerte az idei Design Management Díjat

 

Büszkén jelenthetjük be, hogy idén cégünk nyerte el a 2023. évi Design Management Díjat, amelyet a Magyar Formatervezési Tanács ítélt oda részünkre. Az elismerés azt díjazza, hogy vállalatunk kiemelkedően magas színvonalon alkalmazza a designmenedzsment eszközrendszerét és számos területen összpontosít a fenntarthatóságra és a társadalmi felelősségvállalásra.


A díjat az idén 20. alkalommal megrendezett Budapest Design Week keretében vehettük át. A szakmai zsűri kiemelte, hogy cégünk nemcsak professzionális grafikai megjelenéssel rendelkezik, hanem az innovációra és a design átfogó alkalmazására is kiemelt figyelmet fordít.


A 77 Elektronika Kft. korábban nyert már Magyar Formatervezési Díjat és Ipari Formatervezési Nívódíjat is, tovább erősítve pozícióját a design és innováció területén.


Vállalatunk elkötelezett a minőség iránt és széleskörűen alkalmazza a designtudatos szemléletet. Az elismerés bizonyítja, hogy a 77 Elektronika Kft. a hazai és nemzetközi színtéren is kiemelkedő teljesítményt nyújt a design területén.

 

 

Oszd meg ismerőseiddel

 • Betegtájékoztató kiadványok

  Ismerje meg a cukorbetegséghez kapcsolódó legkülönbözőbb edukációs kiadványainkat!

  Részletek

 • Viszonteladóknak

  Viszonteladói megrendeléseket előzetes regisztrációt követően juttathatja el hozzánk.

  Regisztráció

 • Ügyfélszolgálat és szerviz

  Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi központi elérhetőségeinken.

  Részletek

footer pattern