Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben!

Dcont ETALON vércukormérő

Közel klinikai laboratóriumi pontosságú, telemedicinás rendszerrel teljesen kompatibilis vércukormérő készüléket fejlesztettünk.  

 

A Dcont® ETALON névre keresztelt új vércukormérő-rendszer minden eddiginél pontosabb, közel klinikai laboratóriumi pontosságú (+/-8 százalék) vércukormérést tesz lehetővé az otthoni önellenőrzéseknél.  

A készülék emellett egyénileg is testreszabható:

  • a beteg vagy orvosa beállíthatja rajta például a legideálisabb vércukor-célérték tartományt,
  • a legoptimálisabb mérési időpontokat,
  • de a készülék képes arra is, hogy hipoglikémia után automatikusan jelezze az ismételt mérés szükségességét.

Az étkezés előtti mérést követően 1 / 1,5 / 2 órával a gép továbbá hangjelzéssel figyelmeztet az étkezés utáni mérés esedékességére és egyszerűen képes rögzíteni az étkezés vagy az inzulinadás
időpontját is.





A Dcont® eNapló telemedicinás felületen a beteg vagy kezelőorvosa továbbá beállíthatja, hogy mikor esedékes a következő mérés, melyre az új vércukormérő-rendszer hangjelzéssel figyelmeztet. A készülék emellett mindössze 4 s alatt eredményt mutat, és a méréseknél sem kell pontosan célozni, hiszen a tesztcsík teljes végén képes a vérfelszívásra.

Most akár térítésmentesen is hozzájuthat

A Dcont® ETALON vércukormérő készülékhez közel 20 ezer cukorbeteg most akár térítésmentesen is hozzájuthat: 2020 februárjától megszűnik ugyanis a OneTouch® vércukorszintmérő és tesztcsík társadalombiztosítási támogatása és forgalmazása Magyarországon.

A Medcordis Kereskedelmi Kft., mint a LifeScan, OneTouch® vércukormérők és tesztcsík magyarországi disztribúciós partnere és a 77 Elektronika Kft. annak érdekében, hogy a jelenleg OneTouch® vércukormérőt használók folyamatos, magas minőségű ellátása a jövőben is biztosítva legyen, november 1-jétől közös csereprogramot hirdettek. Ennek értelmében a 77 Elektronika Kft. OneTouch® (Select Plus Flex, Select Plus) vércukormérővel rendelkező betegek részére a csereprogram keretében, térítésmentes csereként egy Dcont® ETALON vércukormérő készüléket biztosít.

A csereprogram részleteiről további információk itt olvashatók.  

Oszd meg ismerőseiddel

  • Betegtájékoztató kiadványok

    Ismerje meg a cukorbetegséghez kapcsolódó legkülönbözőbb edukációs kiadványainkat!

    Részletek

  • Viszonteladóknak

    Viszonteladói megrendeléseket előzetes regisztrációt követően juttathatja el hozzánk.

    Regisztráció

  • Ügyfélszolgálat és szerviz

    Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi központi elérhetőségeinken.

    Részletek

footer pattern