Cégcsoportunk Kínában is megkezdte a gyártást

Cégcsoportunk Kínában is megkezdte a gyártást

 

Az első magyar gépipari beruházást valósította meg Kínában a száz százalékban hazai tulajdonban lévő, orvoselektronikai termékeket fejlesztő és gyártó 77 Elektronika Csoport. Vállalatunk közel 2 millió dolláros beruházás keretében alapított üzemében gyártja a jövőben a kínai piacra a LabUMat és UriSed automata vizeletvizsgáló berendezéseit. A 77 Medical Devices (Suzhou) Co., Ltd. névre keresztelt cégben az első évben 300 nagylabor készülék gyártása a cél, de ez néhány éven belül akár 1000 darabra is felfuthat.

 

A 77 Elektronika Csoport kizárólagos tulajdonában lévő 77 Medical Devices (Suzhou) Co., Ltd. jelenleg több mint 1000 m2 ipari területen működik Shanghai közelében, Kína egyik legmodernebb és legfejlettebb ipari központjában, ahol a gyártás, a raktározás, és az irodai és egyéb kiszolgáló területek találhatók. A céget - egy Kínát jól ismerő, a nyelvet beszélő - magyar ügyvezető, Mohr Richárd igazgatja, a további munkatársak kínaiak.

A cég feladata a 77 Elektronika Csoporton belül a kínai piacra kerülő a LabUMat és UriSed berendezések gyártása, valamint a kapcsolódó fogyóeszközök forgalmazása: az első évben 300 vizeletelemző nagylabor készülék gyártása a cél, de a tervek szerint ez néhány éven belül akár 1000 darabra is felfuthat, melyhez az automatizált gyártósoroknak köszönhetően mindössze 45-50 kínai munkatárs közreműködésére lesz szükség.

Oszd meg ismerőseiddel

  • Betegtájékoztató kiadványok

    Ismerje meg a cukorbetegséghez kapcsolódó legkülönbözőbb edukációs kiadványainkat!

    Részletek

  • Viszonteladóknak

    Viszonteladói megrendeléseket előzetes regisztrációt követően juttathatja el hozzánk.

    Regisztráció

  • Ügyfélszolgálat és szerviz

    Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi központi elérhetőségeinken.

    Részletek

footer pattern