Hírek

Diabétesz Világnapi pályázat 2018
A pályázatot bármely civil szervezet, helyi cukorbeteg közösség benyújthatja, aki saját Diabétesz Világnapi rendezvényt kíván szervezni, illetve a budapesti (Lurdy Konferencia-es Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. I. em) központi rendezvényen kíván részt venni.

A megpályázható célok:
  - helyi világnapi rendezvény megrendezéséhez a pályáztató biztosítja:

     o hivatalos nemzetközi kampány plakát, melyen feltüntethető a helyi rendezvény helyszíne és időpontja,
     o az esemény népszerűsítése a Tartsd a szintet Facebook oldalon és más média felületeken,
     o 30.000-60.000,- Ft pénzbeli támogatás;
  - utazási támogatás a budapesti (2018. nov. 24.) vagy regionális Diabétesz Világnapi rendezvényeken résztvevő klubok számára.

 
 

 

A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:

  - a világnapot szervező klub/szervezet megnevezése, címe, azonosítási száma, adószáma, alapító okirat másolata, klubtagok száma, klubfoglalkozások rendszeressége, edukációt végző személy megnevezése
  - a világnapi rendezvény helyszíne és időpontja,
  - a rendezvény tervezett programja és költségvetése,
  - a résztvevők várható létszáma,
  - az elmúlt 3 évben a 77 Elektronika Kft-től kapott támogatások felsorolása,
  - a szervezésért felelős személy elérhetősége (telefon, mobiltelefon, e-mail cím, levelezési cím).A pályázat az alábbi névre, címre vagy e-mail címre nyújtandó be:
77 Elektronika Kft. (1116 Budapest, Fehérvári út 98.) vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A borítékon kérjük, hogy tüntessék fel: „Diabétesz Világnapi pályázat"

A pályázatok beérkezési határideje: 2018. október 5.

A 77 Elektronika Kft. a pályázatokat önállóan bírálja el, a benyújtott pályázatok közül saját mérlegelése alapján választja ki azokat, amelyeket támogatásban részesít. A támogatott pályázatok számát, az egyedi támogatás mértékét a 77 Elektronika Kft. önállóan, saját belátása alapján határozza meg. A 77 Elektronika Kft. kizár minden felelősséget, a pályázatok elutasításából származó következményekért. Amennyiben a pozitívan elbírált pályázó nem rendezi meg a Diabétesz Világnapi rendezvényt, köteles a támogatás összegét visszafizetni. A pályázat benyújtásával a pályázó a jelen kiírásban foglalt feltételeket elfogadja.

Zettwitz Sándorné
77 Elektronika Kft.
ügyvezető igazgató helyettes