Hírek

A 77 Elektronika Kft. pályázata a 2017. évi cukorbeteg gyermektáborok támogatásáraA 77 Elektronika Kft. pályázatának célja a cukorbeteg gyermekek részére szervezett gyermektáborok támogatása. Jelen pályázati kiírás hozzá kíván járulni a 2017. évi nyári táborok sikeres megszervezéséhez és megvalósításához, valamint a cukorbeteg gyermekek edukációjának erősítéséhez. Erre a célra a 77 Elektronika Kft. mindösszesen évi 2 millió Ft-ot biztosít. A pályázatot bárki benyújthatja, aki gyermektábort kíván szervezni cukorbeteg gyerekek számára.

Vajon melyik tábor kerül a Diabetes őszi számának borítójára?
Kérjük, a gyerekek készítsenek a tábor életéről rövid fényképes beszámolót, a legjobbakat elhelyezzük a Diabetes betegtájékoztató lapban, illetve a www.diabetes.hu oldalon és a Tartsd a szintet Facebook oldalunkon!

A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:
- a tábort szervező intézmény/szervezet megnevezése, címe, azonosítási száma, adószáma, alapító okirat/cégkivonat másolata
- a tábor helyszíne és időpontja, részletes programja
- a résztvevő gyermekek létszáma és életkora
- a kísérők/felügyelők létszáma
- a tábor költségvetése
- az elmúlt 3 évben a 77 Elektronika Kft-től kapott támogatások felsorolása
- a tábor szervezéséért felelős személy elérhetősége (telefon, mobiltelefon! e-mail cím, levelezési cím)
- időpont megjelölése, hogy a 77 Elektronika Kft. programját mikor tudja a tábor fogadni.

A pályázat benyújtandó postán vagy e-mailben:
77 Elektronika Kft. (1116 Budapest, Fehérvári út 98.) vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A borítékon kérjük, hogy tüntessék fel: „Gyermektábor pályázat"
A pályázatok beérkezési határideje: 2017. május 10.

A 77 Elektronika Kft. a pályázatokat önállóan bírálja el, a benyújtott pályázatok közül saját mérlegelése alapján választja ki azokat, amelyeket támogatásban részesít. A támogatott pályázatok számát, az egyedi támogatás mértékét önállóan, saját belátása alapján határozza meg. A 77 Elektronika Kft. kizár minden felelősséget, a pályázatok elutasításából származó következményekért. Amennyiben a pozitívan elbírált pályázó nem rendezi meg a tábort, köteles a támogatás összegét visszafizetni. A pályázat benyújtásával a pályázó a jelen kiírásban foglalt feltételeket elfogadja.

Budapest, 2017. március 28.

Zettwitz Sándorné
ügyvezető igazgatóhelyettes