Hírek

 • Diabétesz Világnapi pályázat 2018

  A 77 Elektronika Kft. pályázatot hirdet cukorbeteg szervezetek támogatására. Jelen pályázati kiírás célja hozzájárulni a 2018. évi Diabétesz Világnaphoz (nov. 14.) kapcsolódó rendezvények sikeres megszervezéséhez és megvalósításához.

 • Köszönet a Katasztrófavédelem és a Tűzoltóság minden munkatársának

  A 77 Elektronika vezetősége és minden dolgozója nevében ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Katasztrófavédelem és a Tűzoltóság minden munkatársának, akik szeptember 21-én este részt vettek a 77 Elektronikával szomszédos, üresen álló raktárépületben keletkező tűz oltásában.

 • Megváltozik az IDEÁL Teszt tesztcsík termékünk csomagolása

  Örömmel tájékoztatjuk, hogy IDEÁL Teszt csomagolása 2017. novembertől megújult.

 • Felelős és családbarát vállalkozások elismerése Újbudán

  A „Családbarát Vállalkozás Újbuda” elismerésekkel 2014 óta ösztönzi Újbuda Önkormányzata a helyi munkáltatókat, hogy fejlesszék családbarát szervezeti modell kialakításával és megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat. Nagyvállalati kategóriában az idei nyertes a 77 Elektronika Kft.

 • Harc a cukorbetegség ellen: egyre több fiatal nő érintett!

  Hazánkban több mint 400 ezer cukorbeteg nő él, számuk folyamatosan emelkedik. Ráadásul a betegség egyre több fiatal nőt érint, a statisztikák szerint öt diabéteszes nő közül kettő még termékeny korú.

 • Több mint 1 milliárd forintos K+F+I beruházás a 77 Elektronika Kft.-nél

  Orvos-diagnosztikai berendezések teljes körű fejlesztése, új technológiák kutatása és prototípus berendezések tesztelése céljából több mint 1 milliárd forintból, önálló Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Központ épült a 77 Elektronika Kft. budapesti székhelyén.

 • A 77 Elektronika világújdonsága nyerte el a Magyar Innovációs Nagydíjat

  A 77 Elektronika Kft. világviszonylatban is egyedülálló félautomata vizelet üledék analizátor termékcsaládja nyerte el a 2016. évi Magyar Innovációs Nagydíjat. A fejlesztés, mely egy teljesen új termékkategóriát teremtett, a humán és az állatgyógyászat területén egyaránt alkalmazható.

 • Magyar Diabetes Társaság Ifjúsági Pályázata 2017

  Az Ifjúsági Pályázat célja a klinikai diabetológia területén tevékenykedő 40 év alatti orvosok szakmai továbbképzésének elősegítése. A pályázat meghirdetését a 77 Elektronika Kft. által a Magyar Diabetes Társaság számára orvos-szakmai továbbképzésre biztosított korlátozásmentesen felhasználható 6 millió forint összegű támogatási keret teszi lehetővé.

 • Magyar Formatervezési különdíjas az UriSed mini

  A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség különdíját az Urised Mini vizeletüledék-analizátor nyerte el.

 • Győztünk a Magyar Kórházak VI. Foci Tornáján

  A Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban szeptember 25-én vasárnap került megrendezésre 45 egészségügyi intézmény válogatottjának részvételével a Magyar Kórházak VI. Foci Tornája.