Minőségpolitika

 
                                                            MINŐSÉG- ÉS KÖRNYEZETPOLITIKA


A 77 Elektronika Kft. fő tevékenysége orvostechnikai eszközök és szolgáltatások fejlesztése, gyártása és forgalmazása. A 77 Elektronika Kft. célja, hogy az általa tervezett és gyártott orvostechnikai eszközök, valamint szolgáltatásai megfeleljenek vevői és partnerei elvárásainak, elérjék minél teljesebb körű elégedettségüket.

A 77 Elektronika Kft. vezetése elkötelezett a követelmények teljesítése, a vállalat minőség- és környezetirányítási rendszerének fejlesztése, eredményességének folyamatos fenntartása iránt. Minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon vevőink és partnereink elégedettségéhez.


Ennek érdekében:

• Bevezettük és integrált rendszerben alkalmazzuk az MSZ EN ISO 9001 és az MSZ EN ISO 13485 folyamatközpontú minőségirányítású rendszereket, 
   valamint az MSZ EN ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszert.

• Termékeink, szolgáltatásaink minőségét a vevői elvárások és a törvényi előírások betartása mellett hozzuk létre és folyamatosan fejlesztjük a 
   versenyképesség, a jogszerű és etikus működés szem előtt tartásával.

• Termékeink megbízhatóságának és alacsony szerviz igényének biztosítása kiemelt szempont a fejlesztési és a termelési folyamataink kialakításában.

• Fontosnak tartjuk munkatársaink folyamatos képzését, a felhalmozott tudás, tapasztalat gondozását és felhasználását az erős 
   versenykörnyezetben.

• Kiemelten fontos számunkra a biztonságos, egészséget és környezetet kímélő technológiák alkalmazása és ennek megfelelően előállított termékek
   forgalmazása.

• Termelő egységeink működtetése során hangsúlyt fektetünk a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkafeltételek biztosítására.

• Tevékenységünket a környezetvédelem szempontjainak figyelembe vételével és a környezetvédelmi előírások maradéktalan betartásával folytatjuk.

• Törekszünk a környezetszennyezés megelőzésére, környezeti teljesítményünk javítására, a természeti erőforrásokkal való ésszerű gazdálkodásra.

  Budapest, 2011. február 15.

Zettwitz Sándor
Ügyvezető igazgató

pdf  Minőség- és környezetpolitika